Tuotemerkit

Aspen

Aspen

Aspen on erilaisten ilmajäähdytteisten kaksi- ja nelitahtisten moottoreiden ympäristöystävällisempi pienkonepolttoaine.

Aspen ei sisällä lähes lainkaan vahingollisia aineita, kuten bentseeniä, olefiineja, tolueenia jne. Puhtaammat pakokaasut käytön aikana parantavat ilman laatua ja käyttäjään kohdistuvat terveysriskit jäävät mahdollisimman pieniksi. Moottori pysyy lisäksi puhtaampana, mikä tehostaa sen käyttöä ja takaa tasaisen käynnin. Aspenin säilyvyys on jopa kaksi vuotta, joten voit huoletta jättää sen polttoainesäiliöön myös seisonta-ajaksi.

Aspen 2T ja 4T polttoaineita voit ostaa myymälästämme. Racing- polttoaineet ja suuremmat määrät tilauksesta, kotiovelle toimitettuna.Selaa tuotemerkin tuotteita »

Beal

Beal

Beal on ranskalainen kiipeily- ja ydinköysien sekä kiipeilyvarusteideiden alkuperäisvalmistaja. Beal on ISO 9001 sertifioitu, ja sen tuotekehitys on alansa parhaimmistoa.

Beal tuotteet ovat pääsääntöisesti tilaustuotteita 1-30 vuorokauden toimitusajalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Briggs and Stratton

Briggs and Stratton

Briggs & Stratton on valmistanut pienkoneiden moottoreita jo vuodesta 1908 asti. Moottoriyksiköt ovat tunnettuja kestävyydestään ja huoltamisen helppoudesta. Woodsmanilta alkuperäiset Briggs & Stratton varaosat vuosien kokemuksella. Kauttamme myös vaihtomoottorit ruohonleikkureihin moottoririkon satutessa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Echo

Echo

Echo on ympäri maailman tunnettu laadustaan ja toimintavarmuudestaan. Echo tuottaa laadukkaita ja luotettavia moottorisahoja niin vaativille kuluttajille kuin ammattilaisen äärimmäisiin tarpeisiin.  Suunnittelussa ja valmistuksessa noudatetaan viimeisiä ympäristönsuojelun ohjeita ja vaatimuksia.

Meiltä suosituimmat Echo moottorisahat myös verkkokaupasta. Mikäli etsimääsi mallia ei ole esillä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eliet

Eliet

Eliet on Belgialainen puutarhakonevalmistaja joka on tunnettu erittäin hyvästä laadusta ja innovatiivisista tuotteista. Eliet tuotteita markkinoidaan Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Jo yli 20 vuotta Eliet on valmistanut tehokkaita ja varmoja koneita jotta voimme muokata villiintyneen luonnon haluamaksemme paratiisiksi.

Eliet oksasilppureita esillä myymälässämme kausikohtaisesti, otathan yhteyttä ja varmistat saatavuuden!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Gardena

Gardena

Saksasta lähtöisin oleva GARDENA on miljoonien kodin- ja pihanomistajien valitsema puutarhavälinemerkki eri puolilla maailmaa. Gardenan laaja valikoima kattaa puutarhatuotteet kastelujärjestelmistä akku- ja sähkökäyttöisiin pienkoneisiin, sekä lisäksi laajan valikoiman työkaluja puhdistamiseen ja maan muokkaamiseen.

Myymälässä esillä Gardenan puutarhatyökaluja, vesiletkuja, letkukeloja sekä kastelupistooleita. Mikäli et löydä verkkokaupastamme etsimääsi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Ehdota tuotetta lisättäväksi verkkokauppaamme ja saat 5% alennusta kyseisestä Gardenan tuotteesta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Honda

Honda

Woodsmanilta myös Hondan pienkoneet, huolto ja varaosat. Vuosikymmenien kokemuksella Honda valmistaa luotettavia pienkoneita yksityis- ja ammattikäyttöön; jyrsimiä, ruohonleikkureita, perämoottoreita, generaattoreita, vesipumppuja, lumilinkoja sekä paikallismoottoreita erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. Tutustu Hondan koko valikoimaan maahantuojan sivuilla ja pyydä tarjous.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Husqvarna

Husqvarna

Husqvarna on maailman johtavia valmistajia metsä-, piha-, ja puutarhakoneiden alalla. Husqvarnan ajoleikkurit ovat alansa teknisiä edelläkävijöitä. Husqvarna Rider- etuleikkureiden lisäksi, suosiotaan nauttivat Husqvarnan Automower- robottiruohonleikkurit jo vuosien markkinajohtajuudellaan.
Meiltä löydät Husqvarnan moottorisahat, raivaussahat, ruohotrimmerit, ruohonleikkurit sekä laikkaleikkurit. Lisäksi mallisto kattaa pienkoneet lehtipuhaltimista jyrsimiin ja pensasleikkureihin. Mikäli etsimääsi mallia ei ole esillä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Edistynyt teknologia, toimiva jälkihuolto, luotettava työkalu. Siinä muutama syy, miksi Husqvarna on maailman myydyimpiä moottori- ja raivaussahoja.

Woodsmanilta Husqvarnan 2-tahtiset pienkoneet aina säädettynä ja koekäytettynä, myös verkkokaupasta ostettuna. 
Tämä mahdollistaa myös valmistajan myöntämän takuun aktivoimisen. Myymälästä kahveet ja päivän hinnat, koneet mukaan käyttövalmiina. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Husqvarna Construction

Husqvarna ConstructionTiesitkö, että Husqvarna on maailman suurin kannettavien laikkaleikkureiden toimittaja? Husqvarna Construction Products on rakennusalan ammattilaisille laadukkaita timanttityökaluja valmistava monialayritys. Husqvarna toimittaa joka vuosi yli yhdeksän miljoonaa timanttityökalua erikoisammattilaisille, rakennusurakoitsijoille ja vuokraamoille ympäri maailmaa.

 • Laikkaleikkurit rakennus- ja pelastuskäyttöön
 • Kehäsahat, tiilisahat, laattasahat, seinäsahat
 • Timanttilaikat, timanttiporanterät, timanttivaijerit, timanttiketjut
 • Alipaineistajat, ilmanpuhdistimet, pölyn- ja lietteenhallinta
 • Timanttiporakoneet, porauspuomit

Woodsmanin perusvalikoimassa Husqvarna laikkaleikkurit, timanttilaikat, varaosat ja huolto. Kauttamme saat kaikki Husqvarna Construction tuotteet palvelun kera, tervetuloa!


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jonsered

Jonsered

Jonseredin moottorisahat ja ruohonleikkurit ovat edelleen tehokkaita ja luotettavia työvälineitä niin alan ammattilaisille kuin satunnaisemmille käyttäjille. Myymälässämme esillä Jonsered- moottorisahoja sekä ruohonleikkureita kausikohtaisesti. Mikäli etsimääsi mallia ei ole esillä verkkokaupassamme, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Klippo

Klippo

Klippo kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia ruohonleikkureita. Klippo on ammattikäyttöön tarkoitettujen ruohonleikkureiden markkinajohtaja, mutta sen asema on vankka myös kuluttajamarkkinoilla. Täysvalettu alumiinikotelo, laakeroidut pyörät, yksivipuinen korkeudensäätö sekä luotettavat moottoriyksiköt ovat Klipon kestävyyden perustoja.

Klippo ruohonleikkuri - varma valinta yksityis- ja ammattikäyttöön!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Meindl

Meindl

Ulkoilujalkineita jo vuosisatoja valmistanut Saksalainen Meindl tarjoaa valikoimassaan jalkineita myös metsureille. Mukavat, kestävät ja viiltosuojatut turvakengät päivittäiseen käyttöön.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Petzl

Petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, joka on yksi maailman johtavia kypärien, kypärävalaisimien sekä valjaiden valmistajia. Kaikki tuotteet edustavat käyttömukavuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta.

Woodsman on valtuutettu Petzl ProPoint jälleenmyyjä:


- Petzl terässydänstropit, valjaat ja karbiinihakat
- Petzl työ -ja asemointivaljaat
- Tolppa-, nostokori- ja kattotyöskentelysetit
- Nousukahvat ja muut tarvikkeet


Kauttamme kaikki Petzl tuotteet! Tutustu maahantuojan kattavaan valikoimaan: http://vandernet.fi/

Selaa tuotemerkin tuotteita »

PFERD

PFERD

PFERD valmistaa laadukkaita viiloja ja viilanohjaimia teräketjun teroitukseen yli 200 vuoden kokemuksella. Patentoidut valmistusmenetelmät takaavat tehokkaat ja pitkäikäiset viilat. Premium pyöröviilat perustuvat spiraalimuotoiseen leikkauskuvioon joka takaa tehokkaan ja viimeistellyn viilausjäljen. Hienojakoinen spiraalikuvio pidentää myös viilan käyttöikää, lisäksi se mahdollistaa tasaisen lopputuloksen.

PFERD CS-X viilanohjain on taas nopein vaihtoehto moottorisahan teräketjun viilaamiseen. Yhdellä työnnöllä madallat syvyydensäätöhampaan ja teroitat leikkaavan hampaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

RH-Pusher

 Kauttamme saat myös RH-pusher kaadonsuuntaajat sekä niiden vaijerit. Ota yhteyttä haluamasi mallin tilaamiseksi!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Stalpen

Stalpen kaadonsuuntaaja on ruotsalaisen Gränsforsin valmistama laadukas ja turvallinen ja apuväline puiden kaatoon. Stalpen on ammattilaisten suosima, myydyin kaadonsuuntaajamme.

Hammasratasvälitteisen kaadonsuuntaajan avulla puu saadaan kaatumaan haluttuun suuntaan. Stalpen kaadonsuuntaajan alaosassa oleva hammastus antaa hyvän pidon maata. Huollamme ja korjaamme Stalpenit, kauttamme saat myös varaosat!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

STIHL

STIHL

Andreas Stihl AG kehitti ensimmäisen moottorisahan vuonna 1926, jonka jälkeen valikoima on laajentunut kattamaan tarpeet yksityiskäytöstä vaativaan ammattikäyttöön. STIHL toimii jo noin 140 maassa, ja se onkin maailman myydyimpiä moottorisahoja.

Woodsman Oy on kokenut ja asiantunteva Stihl-jälleenmyyjä Espoossa. Merkkikohtaista kokemusta meillä on jo vuodesta 1988, meiltä saat Stihl koneet, tarvikkeet ja varusteet sekä huollon ja varaosat!

Stihl tuoteluettelo 2018 (avautuu klikkaamalla)
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Torqeedo

Torqeedo

Woodsmanilta Espoonlahdesta saat tilattua Torqeedo sähköperämoottoreita. Mallistoomme kuuluu Travel-perämoottorit: Itegroidulla Li-Ium akulla varustettuja tehopakkauksia, joita on helppo ja vaivaton käyttää.


 • Suorituskyky Vastaa käyttötarkoitukseltaan soutuvenekokoluokan polttomoottoreita.
 • Aito vaihteisto Planeettavaihteisto moottorin ja potkurin välissä mahdollistaa halkaisijaltaan suuren potkurin.
 • Suuri potkuri Takaa suuren työntövoiman ja erinomaisen hyötysuhteen.
 • Aito peruutusvaihde Moottoria ei tarvitse kääntää 180 astetta peruuttaakseen.
 • Rikipituudet Saatavilla erikseen lyhyt- ja pitkä -rikiset versiot.
 • Hiiliharjaton moottori Varustettu neodyymi-magneeteilla.
 • Lithium akku Kestävä, suuren kapasiteetin omaava ja kevyt lithium-akku vakiona Travel-malleissa.
 • Suuri toimintasäde Travel-malleilla normaalia ajoa helposti 2h, uistellessa jopa 5h!
 • GPS-yhteys + LCD-näyttö Pitävät kuljettajan ajan tasalla mm. akun varaustilasta, nopeudesta ja käyttösäteestä.
 • Kevyt. Travel-mallit painavat ajovalmiina akkuineen n. 13 kg!
 • Helppokäyttöinen Ei narukäynnistystä tai ryypyn käyttöä. Ei lutraamista polttoaineella.
 • Päästötön ja huoltovapaa Käytännössä huoltovapaat ja päästöttömät moottorit.
 • Saksalaista laatua 2 vuoden takuu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »