Woodsman yrityksenäWoodsman Oy
on vuonna 2004 perustettu metsä- ja puutarhakoneiden erikoisliike Espoossa, pienkonealan kokemusta meillä on jo vuodesta 1988. Missiomme on palvella asiakkaitamme luotettavasti, joustavasti ja ripeästi, henkilökuntamme vankka kokemus on käytettävissänne. Olemme palvelleet asiakkaitamme aikaisemmin sekä Vantaalla Veromiehessä että Espoon kauklahdessa. Vuonna 2014 avasimme täysin uudistetun myymälämme vastavalmistuneeseen Motorcenter Espoonlahteen.

 
Toimimme mm. valtuutettuna HUSQVARNA, STIHL, KLIPPO, HONDA, JONSERED, PFERD, BRIGGS & STRATTON, ASPEN, GARDENA, ECHO  ja ELIET-jälleenmyyjänä. Mallivalikoimamme kattaa kaikki tarpeet satunnaisesta käytöstä ammattilaisten tarpeisiin. Meiltä saat koneesi huolellisesti koottuna, säädettynä ja koekäytettynä - unohtamatta seikkaperäistä käyttöopastusta. Halutessasi kuljetuspalvelumme tuo uuden laitteesi vaikka kotiovelle.
 
Toimimme myös mm. Uittokalusto, Ratioparts, Konetoimi ja Teräosa jälleenmyyjinä. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden eri alan maahantuojien ja tukkuliikkeiden kanssa, kannattaa siis aina kysyä meiltä kun tarvitset jotain alaamme viittaavaa tuotetta tai palvelua.

Tervetuloa täyden palvelun erikoisliikkeeseen toivottaa kauppias Jouni henkilökuntineen.

Tervetuloa tekemään hyvät kaupat!

 


Seuraa meitä instagramissa