Automower robottiruohonleikkurit

Automower 315 ja 430X testivoittajat 2017! Lue testi täältä


Woodsman tiedottaa - Kauden 2018 uutuuksia ja ominaisuuksia:
Uusi malli; Automower 315X. Nyt kaikissa X-sarjan robottiruohonleikkureissa vakiona Automower connect 10-vuoden ilmaisella yhteydellä. Lisäksi 310, 315 ja 420 Automowereissa bluetoothilla toimiva lähiconnect vakiona. Vuoden 2018 Automower 420 on myös nyt varustettu kahdella hakukaapelilla.

Husqvarna Automower robottiruohonleikkurit - Woodsman Oy tietopaketti

Automower®-robottiruohonleikkureita on myyty jo vuodesta 1995 alkaen. Tänä päivänä Automower on markkinoiden luotettavin, automaattisesti työskentelevä robottiruohonleikkuri. Patentoidut ja edistyneet tekniset ratkaisut ovat tehneet Husqvarnasta maailman johtavan robottiruohonleikkureiden valmistajan. Automower leikkaa nurmikon täysin itsenäisesti ilman valvontaa, ja hakeutuu myös automaattisesti latautumaan. Malliston suurin robottiruohonleikkuri kykenee hoitamaan jopa 5000 neliömetrin epätasaisen alueen. Kun robottiruohonleikkuri osuu esteeseen, se vaihtaa suuntaa. Täten kaikkia pihan esteitä ei tarvitse rajata leikkuualueen ulkopuolelle. Leikkuri on myös markkinoiden hiljaisin, joten sitä voi käyttää myös öisin, omia tai naapurin unia häiritsemättä.

Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä on luotettava, ja työn jälki on todistetusti loistava olosuhteista riippumatta. Husqvarna Automower® -valikoimassa on myös pienempiä malleja, jotka soveltuvat hyvin enintään 1 800 m²:n kokoisille alueille. Pienemmät mallit leikkaavat ruohon yhtä tarkasti ja huolellisesti kuin suuremmatkin mallit. Erona mallien välillä on runkorakenteen ja neliökapasiteetin lisäksi mm. hakuvaihtoehdot (kuinka robotti palaa takaisin latausasemaan). Mitä suurempi malli, sitä paremmin se selviää epätasaisilla ja mäkisillä pihoilla.

No miksi sitten valita Husqvarnan Automower? Yksinkertaisesti siksi, että se on testatusti paras. Se on ainut robottiruohonleikkuri, joka hyödyntää patentoitua hakukaapelia ja myöskin ainut jota on kehitetty ja myyty jo vuodesta 1995 lähtien. Lisäetua tuo se, että niitä pienimpiäkin varaosia saa tarvittaessa vielä vuosienkin kuluttua. Robotti on Suomessakin testattu 80 testikäyttäjän toimesta:
http://www.automowertestpilots.fi/. Meidän testikäyttäjiä löytyy kolmin kappalein, ja kaikki näistä lunastivat robotit itselleen kauden päätteeksi :)
 

Tässä muutama syy, miksi sinun kannattaa ostaa robottiruohonleikkurisi Woodsmanilta

  • Tiedämme mikä malli sopii juuri sinun pihallesi, olemme asentaneet jo kymmeniä robottiruohonleikkureita uudenmaan alueelle.
  • Veloitukseton tuki aina käytettävissäsi, saat oman yhteyshenkilön joka konsultoi sinua robotin asennukseen, kausihuoltoihin sekä yleisiin toimintoihin ja asetuksiin liittyen.
  • Annamme kaikille robotin ostajille kattavan käyttökoulutuksen, hyödyntäen liikekiinteistön omaa Automoweria.
  • Edulliset huolto-, varaosa-, ja talvisäilytyspalvelut.
  • Joustava asennuspalvelu, asennuspalvelumme toimii myös tarvittaessa viikonloppuisin. Asennukset myös saaristoon.
  • 2 vuoden takuu myös verkkokaupasta ostettuihin Automowereihin. Vuoden lisätakuu asennuspalvelulla.

Robotin toiminnan yleistietoa

Automowerin toiminta perustuu kaapelilla rajattuun leikkuualueeseen (tästä saa hyvän yleiskuvan kun kurkkaa alempana olevan opastusvideon). Kaapelin voi asentaa pintaan asennusnastoja käyttämällä, tai vaihtoehtoisesti maahan upottamalla. Molemmat keinot ovat yhtä hyviä. Pintaan asennettu kaapeli harsoittuu piiloon ja on jo muutaman käyttöviikon jälkeen painunut juuritasolle näkymättömiin. Upottamisessa on se etu, että se on nopeampaa kaapelikoneella kuin perinteinen pintaan asentaminen. Lisäksi upotettu kaapeli on paremmin suojassa esimerkiksi polkujen ja teiden läheisyydessä.

Automower käyttää toiminnassaan lisäksi erillistä yhtä tai useampaa hakukaapelia. Hakukaapelilla robotti voidaan ohjata tarvittaessa hankaliinkin paikkoihin, sellaisiin joihin kilpailijat eivät löydä. Hakukaapeli on myös yksi Automowerin monista tavoista löytää automaattisesti takaisin omaan latausasemaan. Robotti leikkaa satunnaisesti, jonka ideana on se, että jokainen pihan nurkka ja läntti tulee katettua. Lisäksi satunnainen leikkuutapa estää painaumien ja "polkujen" muodostumisen nurmikolle. Eri suunnista, moneen kertaan leikattu ruoho kasvaa paremmin ja tuuheampana :) Ruohosilppu itsessään on jatkuvan leikkaamisen ansiosta niin pientä, ettei sitä tarvitse kerätä, vaan se maatuu maahan erittäin nopeasti.

Husqvarna Automower asennus

Tarjoamme asiakkaillemme asennuspalvelua, upotamme rajauskaapelin maahan koneellisesti, säädämme pihakohtaiset asetukset valmiiksi ja käymme robotin toiminnan konkreettisesti läpi uuden omistajan kanssa. Asennuspalvelu on helppo ja varma tapa robotin oikeaoppisen toiminnan takaamiseksi, ja saahan sillä vielä vuoden lisätakuun kaiken lisäksi. Meiltä onnistuu myös asfaltti, kivi ja betonipintojen ylitykset, mikäli leikattavaa aluetta rajaa vaikkapa asfalttitie. Asennuksillamme on toimintatakuu.

Asentamisen voi suorittaa myös itse. Monimutkaisten ja suurempien pihojen asennus vaatii kuitenkin pohjatyötä ja laskelmointia. Pohdittavia asioita ovat esimerkiksi: Mikä malli on tarpeeksi suuri minun pihalleni? Kuinka paljon tarvitsen rajauskaapelia, entä paljonko sitä kuluu hakukaapeleihin? Mitkä asetukset ovat optimaaliset koko pihan kattamiseksi? Autamme mielellämme näiden kysymysten ratkaisemisessa, ota yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva paketti. Itse asentaminen kestää pihasta riippuen parista tunnista kokonaiseen työpäivään. Kannattaa kurkata alla oleva asennusvideo:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, asennuspalvelulla tai ilman!
Mietityttääkö jokin? Tarjoamme veloituksettomia tarkastuskäyntejä lähialueelle, katsotaan mikä malli sopii juuri sinun pihallesi.

Husqvarna Automowerit on jaettu kolmeen eri sarjaan ja kahteen vakiovarustetasoon:

100-sarjan leikkuri on kompakti kolmipyöräinen leikkuri pienemmille nurmialueille. 300-sarja koneet ovat nelipyöräisiä, keskikokoisen tai vaativan pienikokoisen nurmialueen tehopuutarhureita. Erona rungon lisäksi näillä on käyttöliittymä; 300-sarjan koneilla on huomattavasti 100-sarjaa enemmän valikko- ja säätöominaisuuksia. 400-sarjaan automowerit ovat isorunkoisia, suurien, mäkisten ja monimuotoisten pihojen robottileikkureita. 400-sarjan koneilla on pienempiä malleja useampia hakuvaihtoehtoja, enemmän säädettäviä ominaisuuksia sekä sähköinen leikkuukorkeuden säätö. Kaikki mallit on varustettu Automower Connect bluetooth -hallintamahdollisuudella (poislukien Automower 105).

X merkintä mallin perässä tarkoittaa, että leikkurissa on vakiona Automower Connect -etähallintalaite, kumipuskuri, ajovalot sekä X-sarjan väritetyt pyörät.

Husqvarna Automower mallisto (klikkaa avataksesi):
Husqvarna Automower 105 = 600 neliömetrin alueelle
Husqvarna Automower 310 = 1000 neliömetrin alueelle
Husqvarna Automower 315 = 1500 neliömetrin alueelle
Husqvarna Automower 315X = 1600 neliömetrin alueelle
Husqvarna Automower 420 = 2200 neliömetrin alueelle
Husqvarna Automower 430X = 3200 neliömetrin alueelle
Husqvarna Automower 440 = 4000 neliömetrin alueelle
Husqvarna Automower 450X = 5000 neliömetrin alueelle